Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
28.03.2022 Novinky
Účast na veletrhu Forbikes v Praze
Minulý víkend (25-27. 3.) v Praze, jsme se zúčastnili jedinečného eventu, který zná téměř každý, kdo miluje dvoukolové mašiny - Forbikes! číst celé
26.02.2022 Novinky
Proč si pořídit elektrickou koloběžku už na přelomu února/března?
Spoustu lidí si minulou sezónu (Léto 2021) pořizovalo koloběžky “na poslední chvíli” a často se stalo, že si na tom vylámali zuby. číst celé
01.02.2022 Novinky
Bezplatná prohlídka vaší koloběžky
Svěřte nám vašeho dvoukolového miláčka do naší péče! číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Group PZ s.r.o se sídlem Železárenská 2042/9a, Mariánské Hory, 709 00 Ostrava, IČ 08864471, zapsaná v Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 81113 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Účast na veletrhu Forbikes v Praze
28.03.2022 Novinky
Účast na veletrhu Forbikes v Praze
Minulý víkend (25-27. 3.) v Praze, jsme se zúčastnili jedinečného eventu, který zná téměř každý, kdo miluje dvoukolové mašiny - Forbikes! číst celé
Proč si pořídit elektrickou koloběžku už na přelomu února/března?
26.02.2022 Novinky
Proč si pořídit elektrickou koloběžku už na přelomu února/března?
Spoustu lidí si minulou sezónu (Léto 2021) pořizovalo koloběžky “na poslední chvíli” a často se stalo, že si na tom vylámali zuby. číst celé
Bezplatná prohlídka vaší koloběžky
01.02.2022 Novinky
Bezplatná prohlídka vaší koloběžky
Svěřte nám vašeho dvoukolového miláčka do naší péče! číst celé
Vánoční sleva na Techlife X5 a X5s
17.12.2021 Novinky
Vánoční sleva na Techlife X5 a X5s
Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady! Cítíte to? Vánoční atmosféra se již pomalu, ale jistě vkrádá do nás všech a myslím, že si všichn... číst celé
Realizace 48h

Zboží odesíláme nejpozději 48 hodin od objednání. Spolupracujeme s přepravní společností TopTrans. Přeprava zdarma při nákupu nad 6000 Kč.

Platební brány a splátky

Pro zrychlenou a bezpečnou platbu využiváme služeb platební brany Comgate.

Kontakty
Techlife Czech
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz